Close search

Паниран кашкавал

5.0
от общо 126 глас
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с 1 07e3c6ee04665833a8de123bd8b96839c9a8db70a91287fee60c0c9430f9f213 Бира

Паниран кашкавал photo-credit Вкусен паниран кашкавал

Продукти

Начин на приготвяне

1. Нарязваме кашкавала на правоъгълни парчета с дебелина 1 см.

2. Разбиваме яйцата и добавяме брашното докато получим гладко тесто (пане).

3. Потапяме кашкавалените парчета в студена вода, овалваме ги в брашното с пармезан и след което ги потапяме в пането и изпържваме в сгорещена мазнина

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK