Close search

Паниран ориз

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Паниран ориз photo-credit Паниран ориз

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Овкусяваме ориза с малко сол на вкус.
  2. С пръсти или формички (за сладки) оформяме малки топчета или фигурки по избор.
  3. Овалваме ги в галетата и ги пускаме в сгорещеното в тиган масло.
  4. Изваждаме, изцеждаме от мазнината върху кухненска хартия и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK