Close search

Паниран патладжан

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Паниран патладжан photo-credit Вкусен паниран патладжан

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нарязваме патладжана. 
  2. Посоляваме го и го оставяме да се отцеди от горчилката за около половин част, след което го измиваме.
  3. Резените патладжан овалваме в гриса, царевичното нишесте, брашното, солта и черният пипер.
  4. Пържим в сгорещено олио.
  5. По желание, гарнираме с печено или пържено сирене. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK