Close search

Панирана бяла риба

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Панирана бяла риба photo-credit Панирана бяла риба

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме белтъците на пяна. 
  2. Смесваме брашното с галетата. Разбъркваме добре. 
  3. Посоляваме рибното филе, порцираме го и го потапяме първо в белтъците, след това - в смесените брашно и галета и отново в разбитите белтъци. 
  4. Пържим в сгорещен тиган без мазнина от двете страни, до златисто. 
  5. Гарнираме с лимон и каперси, по желание може да добавим домашен чипс или пържени картофи, и сервираме. 

Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK