Close search

Панирани пилешки бутчета с яйца и галета

2.8
от общо 137 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Панирани пилешки бутчета с яйца и галета photo-credit Сочни панирани пилешки бутчета с яйца и галета

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме пилешките бутчета, подсушаваме ги и ги натъркваме със сол, черен и червен пипер. Оставяме ги да "поемат" от подправките за около 15 минути.
  2. През това време в купа разбиваме яйцата с прясното мляко. След това добавяме и оцета. 
  3. Всяко бутче овалваме първо в брашно, после в яйчната смес, и най-накрая обилно в галета.
  4. Пържим бутчетата в силно сгорещено олио. Отцеждаме ги върху хартиена салфетка и ги поднасяме с гарнитура по избор.

2 Коментара

  1. Small 76144dede55410527332275ae451ae1a2329dc6b83ea4bc5f2d665dd22caa65e
    Kulinaria.bg

    Не е необходимо да се варят предварително

  2. Small
    Кристияна

    Варим ли бучетата предварително?

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност