Close search

Панирани пилешки филенца

5.0
от общо 126 глас
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Панирани пилешки филенца photo-credit Вкусни панирани пилешки филенца

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме белтъците на пяна. 
  2. Прибавяме пшеничното нишесте и подправките. Разбиваме, докато сместа стане еднородна. 
  3. В нея овалваме филетата и ги пържим в сгорещото олио от всички страни. 
  4. Изваждаме ги с решетъчна лъжица и ги поствамяе в тава върху готварско фолио. 
  5. Отгоре ги намазваме с останалата панировъчна смес и ги печем до пълна готовност. 
  6. Поднасяме с резен лимон и свежа салата по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK