Close search

Панирани пилешки рула

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Панирани пилешки рула photo-credit Вкусни панирани пилешки рула

Продукти

Начин на приготвяне

1. Овкусяваме пилешкото с копър, черния пипер, натрошаваме кубчета бульон и нарязаните маслини.

2. Нарязваме лука на ситно, запържваме го до златисто и прибавяме към него спанака.

3. Върху овкусените филета слагаме бекона, запържената спаначена плънка и топеното сирене. Увиваме филенцата на рула и ги забождаме с клечка за зъби.

4. Разбиваме яйцата и отделно смесваме галетата със сусама. Овалваме рулцата последователно в брашното, в яйцата и в галетата със сусама. Отново ги потапяме в яйцата и в галетата. Пържим ги от всяка страна равномерно в горещо олио.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK