Close search

Панирани пилешкии бутчета "кентъки"

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Панирани пилешкии бутчета "кентъки" photo-credit Панирани пилешкии бутчета "кентъки"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подсушаваме пилешките бутчета. 
  2. Смесваме всички продукти за маринатата и потапяме пилето в нея. Оставяме така около 30-40 минути.
  3. "Начукваме" или стриваме с ръце корнфлейкса  и го слагаме в купичка.
  4. Разбъркваме яйцата и слагаме и тях в купичка.
  5. След това всяко бутче топим в яйце, после в корфлейкс и пържим във фритюрник.
  6. Сервираме горещи, по желание с кетчуп, майонеза и/или горчица.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK