Close search

Панирани рибни филета

4.5
от общо 127 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Панирани рибни филета photo-credit Хрупкави панирани рибни филнца

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме филетата на порции и ги овкусяваме със сол и черен пипер.
  2. Отделно разбиваме бирата с брашното и малко сол на вкус.
  3. Потапяме филетата в панирoвката и ги пържим в предварително загрято олио до зачервяване.
  4. Сервираме топли.

Съвет:

Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък). 

1 Коментар

  1. Small
    Master Chef

    много бързо и лесно изглежда, ще го пробвам задължително!!

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK