Close search

Панирани топени сиренца

5.0
от общо 127 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Панирани топени сиренца photo-credit Вкусни панирани топени сиренца

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Поставяме сиренето във фризер за около 30 минути.
  2. В тиган силно нагорещяваме олиото.
  3. Всяко сиренце топим в разбитото яйце, брашно и галета, и пържим в сгорещеното олио.
  4. Сервираме със свежа салата по избор.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK