Close search

Пържен ориз с лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Пържен ориз с лук photo-credit Апетитен ориз с лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме и отцеждаме ориза. 
  2. Почистваме и нарязваме лука на ситно. 
  3. В тиган сгорещяваме олиото и изпържваме лука и ориза. 
  4. Към края на готвенето добавяме лютия червен пипер и сол на вкус.
  5. Разбъркваме и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK