Close search

Пържена сардела

5.0
от общо 126 глас
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Пържена сардела photo-credit Вкусна пържена сардела

Начин на приготвяне

1. Почистваме добре рибата и махаме главите. За препоръчване е рибата да е малка.

2. Осоляваме я и я овкусяваме със сока на половин лимон. Овалваме в царевично брашно и пържим в силно загрято олио.

3. Сервираме със зелена салата и бяло вино.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност