Close search

Пържени картофи по селски с копър и чесън

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Пържени картофи по селски с копър и чесън photo-credit Пържени картофи по селски с копър и чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и сваряваме картофите в посолена вода без да ги белим.
  2. Като изстинат, ги нарязваме на едри парчета и ги слагаме в кутия с капак, заедно с подправките и цаервчното брашно. Разклащаме кутията добре, за да могат подправките да полепнат по картофите.
  3. След това пържим в сгорещено олио, докато хванат златиста коричка.
  4. Сервираме ги поръсени със ситно нарязания копър и чесън.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK