Close search

Паста „Фрути ди Маре”

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Паста „Фрути ди Маре” photo-credit Паста „Фрути ди Маре”

Продукти

Начин на приготвяне

  1. За тестото за паста: прибавяме яйцата към брашното, добавяме щипка сол и омесваме добре. Сместа оставяме да почине в хладилник за около 20 минути. След това формуваме.
  2. За самата паста: В нагорещен тиган запържваме в зехтин, лук и чесън до златисто. Прибавяме морския дар, виното, чери доматите и доматен сос. Отделно сваряваме пастата за около 2 минути, прибавяме я към соса, разбъркваме и я сервираме, поръсена с магданоз и малко зехтин.

* Продуктите са за 1 порция.

* Паста „Фрути ди Маре” може да опитате в ресторант „Osteria da Rado“.

Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK