Close search

Паста с чесън, масло и пармезан

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 5

Паста с чесън, масло и пармезан photo-credit Ароматна паста с чесън, масло и пармезан

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме пастата според описанието на опаковката. Прецеждаме ги.
  2. В голяма купа ги смесваме и разбъркваме още горещи с разтопеното масло, чесъна, сол и черен пипер на вкус.
  3. Поръсваме с пармезана и сервираме.
Още от : паста

2 Коментара

  1. Todorova.nina
    Нина Тодорова, Kulinaria.bg

    Здравейте,
    Чесънът прибавяме заедно с разтопеното масло и подправките.

  2. Small
    Анонимен

    А къде отиде чесъна.............?

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK