Close search

Паста с трюфели и манатарки здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

5.0
от общо 126 глас
Време: 25
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Паста с трюфели и манатарки photo-credit Ароматна паста с трюфел и манатарки

Продукти

Начин на приготвяне

1. Разтопяваме маслото на тиган, задушаваме ситно нарязания лук и чесън, сол и манатарките, нарязани на парчета, за около 5 мин.

2.  Сваряваме пастата според указанията и я изцеждаме и добавяме в тигана, разбъркваме добре и отгоре настъргваме пармезана, за да се разтопи.

3. Сваляме от котлона и сервираме в чинии. Отгоре настъргваме трюфела на тънки шайби. По желание може да украсим със стръкове прясна мащерка. Сервираме с охладено бяло вино.

** По желание може да се приготви и със сушени манатарки. Необходимо е да ги накиснем предварително или да ги натрошим сухи в тигана, но като добавим от водата на сварената паста, за да се получи сос.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност