Close search

Паста със сос от сметана, бекон и мента

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Паста със сос от сметана, бекон и мента photo-credit Ароматна паста със сос от сметана, бекон и мента

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме пастата според описанието на опаковката. 
  2. Нарязваме и запържваме бекона от двете страни в тиган. 
  3. Отстраняваме го от тигана и го поставяме върху кухненска хартия. 
  4. В същия тиган изсипваме бялото вино и добавяме пилешкия бульон.
  5.  С дървена лъжица разбъркваме добре (бульонът трябва да намалее до половината). След това добавяме ментата, мащерката, меда, сметаната и сол на вкус. Разбъркваме добре. 
  6. Добавяме бекона и разбъркваме соса. 
  7. Смесваме пастата със соса и сервираме.
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK