Close search

Пъстърва с бадеми

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Пъстърва с бадеми photo-credit Крехка пъстърва с рукола и бадеми

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме фурната на 200 градуса.
  2. Слагаме доматите, чесъна, зехтина и балсамовия оцет в тавата за печене и ги разбъркваме заедно. Печем 20 минути. 
  3. Поставяме в съда рибните филета, поръсваме ги с бадемите, малко сол и черен пипер.
  4. Връщаме във фурната за още 10-15 минути, докато рибата стане готова и бадемите леко се препекат.
  5. Сервираме с рукола, поръсена с изцеден пресен лимонов сок.
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK