Close search

Пататник с моркови

3.9
от общо 132 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 5

Пататник с моркови photo-credit Отлично съчетание на зеленчуци със сирене - пататник с моркови и чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Обелваме картофите и ги нарязваме на ситно.
  2. Смесваме ги с настърганото на ситно ренде сирене, настъргания кашкавал, нарязания на ситно лук, нарязаните също на ситно скилидки чесън, морковите, олиото и кравето масло.
  3. Объркваме добре сместа и я изсипваме в тава.
  4. Печем в умерена фурна, докато пататникът се запече отгоре – тогава го объркваме с лъжица и наливаме 1 чаена чаша топла вода. Допичаме докато хване златисто-кафява коричка.
  5. Поднасяме ястието топло.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK