Close search

Печен ананас, глазиран с мед

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печен ананас, глазиран с мед photo-credit Екзотичен десерт с ананас

Продукти

Начин на приготвяне

1. Измиваме и обелваме ананаса като запазваме листата.

2. Поливаме го с мед, увиваме листата с фолио, за да не изгорят и го печем за около 20 мин. на 180 градуса.

3. Изваждаме го от фурната и го сервираме в голяма чиния. Поливаме го с коняка и фламбираме. 

4. Сервираме с топка сладолед.

Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK