Close search

Печен чесън със зехтин здравословноApple

4.0
от общо 129 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печен чесън със зехтин photo-credit Здравословен печен чесън

Продукти

Начин на приготвяне

1. Почистваме външните обелки на главите чесън. Отрязваме с остър нож върха на главата, така че да се отреже малко от месестата част.

2. Слагаме алуминиево фолио върху тавичка за печене. Нареждаме главите чесън, посоляваме ги и поливаме със зехтин.

3. Печем за около 20 мин. или до златисто на 180 градуса.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK