Close search

Печен паламуд с дресинг от каперси и кориандър

4.3
от общо 131 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Печен паламуд с дресинг от каперси и кориандър photo-credit Печен паламуд с дресинг от каперси и кориандър

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, измиваме и филетираме рибата.Осоляваме я и леко напръскваме със зехтин.
  2. Счукваме зърната кориандър в хаванче.Отделяме листата пресен кориандър от стъблата, като нарязваме ситно само стъблата и ги добавяме към счуканите зърна. Смачкваме ги добре, добавяме кората от портокал и каперсите, като донамачкваме всичко.Добавяме зехтина , сока от портокал и соевия сос, разбъркваме добре и оставяме настрани.
  3. Печем филетата на плоча или в тиган, започвайки откъм кожата.
  4. Готовото филе сервираме, като разбъркаме листата от кориандър с дресинга, и залеем с него рибата.
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK