Close search

Печена наденица с масло и пипер

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Печена наденица с масло и пипер photo-credit Печена наденица с масло и пипер

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме скара или барбекю. 
  2. В купа смесваме маслото, олито и черния пипер. Разбъркваме ги добре и намазваме наденичките.  
  3. Срязваме повърхността на наденичките и ги поставяме в тава за печене. 
  4. Изпичаме и сервираме с гарнитура по избор. 

* Наденичките може да изпечем и на скара или BBQ.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK