Close search

Печена тиква с мед и орехи здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

3.2
от общо 232 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Печена тиква с мед и орехи photo-credit Печена тиква с мед, орехи и канела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подреждаме парчетата тиква в тавичка. Заливаме ги с вода, колкото да се покрие дъното на тавата.
  2. Поливаме парчетата тиква с меда, поръсваме с канелата и смлените орехи.
  3. Печем на 200 градуса до пълното омекване на тиквата, около 40 минути. 

Съвет: Ако обичаме повече орехи, може да поръсим тиквата допълнително, след като сме я изпекли.

2 Коментара

  1. Small
    Севделина

    Орехите изгоряха. Съветвам да ги добавите към края или след печенето!

  2. Small
    Севделина

    Орехите изгоряха. Съветвам да ги добавите към края или след печенето!

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност