Close search

Печена тиква със сирене здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печена тиква със сирене

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме тиквата и я поставяме в тава, в която сипваме вода до средата. 
  2. Печем на 200 градуса, до пълното омекване на тиквата. 
  3. Изваждаме от фурната и добавяме маслото. Разбъркваме внимателно. 
  4. Добавяме ситно нарязания магданоз и рендосаното сирене. 
  5. Сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK