Close search

Печена царевица с масло и зелен лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печена царевица с масло и зелен лук photo-credit Ароматна печена царевица с масло и зелен лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и отстраняваме царевицата от кочана й, и я поставяме в съд за печене.
  2. Добавяме маслото и сол на вкус. Разбъркваме добре. 
  3. Печем в предварително загрята на 220 градуса, до омекване на царевицата (около 25-30 минути). 
  4. Преди сервиране я поръсваме с нарязания на ситно зелен лук.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK