Печени картофи пълнени с яйчен крем
Продукти
- червен пипер за поръсване
- сол на вкус
- 60 г фирене фета
- 2 с.л. майонеза
- 2 с.л. горчица
- 6 жълтъка , сварени
- 6 картофа , полусварени
Начин на приготвяне
- Разрязваме картофите на две половинки и ги издълбаваме внимателно. Връщаме ги във фурната да се допекат.
- Издълбаната част поставяме в купа, в която добавяме сиренето, жълтиците, горчицата, майонезата и сол на вкус. Разбъркваме добре - до хомогенна смес.
- Изпечените картофи изваждаме от фурната и след като са поизстинали ги напълваме с яйчения крем с помощта на пош или с лъжица.
- Поръсваме с червен пипер и сервираме.
Козунак със зелен лимон, локум и мак
В купа размиваме 1/2 ч.ч. брашно заедно с млякото, ...
Печени макарони със сирене и шафран
Сваряваме макароните във вряща, посолена вода, с по...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook