Close search

Печени картофи с домати и лук

4.0
от общо 128 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени картофи с домати и лук photo-credit Печени картофи с домати и лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме картофите, лука и доматите.
  2. Поставяме ги в тава и добавяме маслото. Разбъркваме внимателно.
  3. Добавяме сол и черен пипер на вкус. Добавяме около 1 ч.ч. вода и поставяме в предварително загрята на 200 градуса фурна, за около 45-50 минути.
  4. Изваждаме от фурната и заливаме с майонезата и кетчупа. Поръсваме с малко червен пипер.
  5. Добавяме ситно нарязания магданоз и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK