Close search

Печени картофи с кашкавал и риган

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени картофи с кашкавал и риган photo-credit Вкусни печени картофи с кашкавал и риган

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и сваряваме картофите. Обелваме ги и ги нарязваме.
  2. В тава слагаме картофите, маслото, сол и черен пипер на вкус. Добавяме кашкавала. 
  3. Печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 40 минути.
  4. Добавяме ригана, разбъркваме и връщаме тавата отново във фурната за около 10.
  5. Сервираме като предястие или гарнитура.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK