Close search

Печени картофи с масло и зелен лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени картофи с масло и зелен лук photo-credit Печени картофи с масло и зелен лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме много добре картофите. 
  2. Почистваме и измиваме чесъна. Нарязваме го на ситно. 
  3. Нарязваме зеления лук. 
  4. Картофите, чесъна, маслото и солта слагаме в голяма тава и ги разбъркваме. Добавяме вода, до средата на тавата.
  5. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна (около 50 минути), като от време на време разбъркваме. 
  6. Преди сервиране разрязваме картофите през средата, поръсваме ги с пресния лук и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK