Close search

Печени картофи с морска сол и мащерка

4.0
от общо 127 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Печени картофи с морска сол и мащерка photo-credit Ароматни печени картофи с морска сол и мащерка

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и сваряваме картофите. Обелваме ги и ги нарязваме. 
  2. Измиваме и нарязваме на ситно мащерката. 
  3. В тава слагаме картофите, маслото, сол и черен пипер на вкус. Добавяме водата. 
  4. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около 40 минути. 
  5. Добавяме мащерката, разбъркваме и връщаме тавата отново във фурната за 10-15 минути.
  6. Сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK