Close search

Печени картофи със зехтин и риган

4.0
от общо 128 гласа
Време: 80 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени картофи със зехтин и риган photo-credit Печени картофи със зехтин и риган

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и измиваме картофите. Нарязваме ги на кубчета.
  2. Почистваме и измиваме чесъна. 
  3. Картофите, чесъна, зехтина и останалите подправки слагаме в голяма тава и ги разбъркваме. Добавяме малко вода (0.5-1 ч.ч.). 
  4. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна (около час), като от време на време разбъркваме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност