Close search

Печени патладжани

1.0
от общо 126 глас
Време: 80 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Печени патладжани photo-credit Ароматни печени патладжани

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нарязваме патладжаните. 
  2. Поставяме ги в купа, посоляваме ги и ги поливаме с оцета. 
  3. Оставяме ги да престоят за около час. След което изцеждаме. 
  4. Нагряваме скара или тиган с малко зехтин и изпичаме патладжаните. 
  5. Сервираме като гарнитура или предястие.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK