Close search

Печени пилешки бутчета с бира, червен пипер и сусам

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Печени пилешки бутчета с бира, червен пипер и сусам photo-credit Печени пилешки бутчета с бира и сусам

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и почистваме бутчетата.
  2. В купичка смесваме черния пипер, сусама и солта. Втриваме ги хубаво в бутчетата.
  3. Поставяме бутчетата в тавичка или подходящ съд за печене и добавяме маслото.
  4. Добавяме бирата и поставяме в предварително загрята на 220 градуса фурна, за около 45-50 минути.
  5. Изваждаме и сервираме със свежа салата по избор. 
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK