Close search

Печени пилешки бутчета с чесън, бира и пипер

5.0
от общо 126 глас
Време: 80 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Печени пилешки бутчета с чесън, бира и пипер photo-credit Печени пилешки бутчета с чесън, бира и пипер

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер и чесъна в бутчетата. 
  2. Върху него поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
  3. Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
  4. Сервираме веднага с гарнитура от печени картофки. 
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK