Close search

Печени пилешки бутчета с мед и масло

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Печени пилешки бутчета с мед и масло photo-credit Печени пилешки бутчета с мед и масло

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Пилешките долни бутчета се сваряват за кратко в малко вода с розмарин и сол. 
  2. В купичка се разбърква размекнатото масло с меда. 
  3. Сварените бутчета се потапят в сместа и се нареждат в тавичка. 
  4. Заливат се с бульона, в който са се варили. 
  5. Пече се на силна фурна или направо на грил, докато се получи приятна златиста коричка. От време на време се заливат с бульона.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK