Close search

Печени пресни картофи по селски

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени пресни картофи по селски photo-credit Печени пресни картофи по селски

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и сваряваме картофите в посолена вода без да ги белим.
  2. Като изстинат ги слагаме в кутия с капак, заедно с подправките и цаервчното брашно. Разклащаме кутията добре, за да могат подправките да полепнат по картофите.
  3. След това поставяме в тавичка, добавяме олито и разбъркваме внимателно. Добавяме около 1 ч.ч. вода и поставяме във фурната - предварително загрята на 200 градуса, и печем около 35-40 минути. 
  4. Поднасяме топли.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK