Close search

Печени пресни картофи с кренвирши

5.0
от общо 127 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени пресни картофи с кренвирши photo-credit Печени пресни картофи с кренвирши

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме лука.
  2. Поставяме го на дъното на тавичка, в която добавяме маслото.
  3. Отгоре поставяме сварените цели картофи.
  4. Нарязваме кренвиршите, разполовяваме ги леко и поставяме нарязани парчета кашкавал в тях.
  5. Добавяме сол и черен пипер на вкус, и около 1 ч.ч. вода.
  6. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 40 минути. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK