Печени пресни картофи с масло и магданоз

Продукти

  • черен пипер
    на вкус
  • сол
    на вкус
  • 80 г масло
  • 1 връзка магданоз
  • 500 г пресни картофи

Начин на приготвяне

  1. Измиваме много добре картофите и ги нарязваме. 
  2. Поставяме ги в тавичка и добавяме сол на вкус. Разбъркваме внимателно. 
  3. Добавяме около 1 ч.ч. вода и поставяме в предварително загрята на 200 градуса фурна. Печем до готовност (около 40-45 минути). 
  4. През това време почистваме и нарязваме на ситно магданоза. 
  5. След като извадим картофите от фурната им добавяме магданоза и черен пипер на вкус. 
  6. Разбъркваме внимателно и сервираме.