Печени цели картофи
Продукти
- 500 г картофи пресни
- 250 г масло разтопено
- 1 връзка пресен лук
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
Начин на приготвяне
- Много добре измиваме картофите.
- Почистваме, измиваме и нарязваме лука на ситно.
- В тавичка поставяме картофите и ги поливаме с маслото. Овкусяваме със сол и черен пипер на вкус.
- Добавяме около 1 ч.ч. вода и поставяме в предварително загрята на 200 градуса фурна.
- Печем около 50 минути, като последните 10 минути добавяме ситно нарязаният лук.
- Сервираме ястието горещо.
Салата от леща с авокадо и рукола
В купа за салата смесваме лещата заедно с нарязанит...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook