Close search

Печено филе от сьомга с черен ориз, лимец и кълнове

4.0
от общо 126 глас
Време: 12 ч. и 30 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Печено филе от сьомга с черен ориз, лимец и кълнове photo-credit Печено филе от сьомга с черен ориз, лимец и кълнове

Начин на приготвяне

  1. Сьомгата запичаме в малко зехтин и бяло вино за 12 минути. 
  2. Лимеца е хубаво да престои цяла нощ във вода, след което го сваряваме. 
  3. Сваряваме и черния ориз и ги смесваме като овкусяваме със сол и зехтин. 
  4. От бялото вино, лайма и маслото приготвяме сос. 
  5. Оформяме ястието в подходяща чиния – сьомгата, черният ориз с лимец, кълновете и руколата и ги заливаме с винения сос.
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK