Close search

Печено пиле с ориз

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печено пиле с ориз photo-credit Сочно пилешко месо с ориз

Продукти

100 г съдържат:

  • 185 калории
  • 2 г мазнини
  • 8 г протеини
  • 10 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и порцираме/нарязваме пилето. 
  2. Втриваме добре всички подправки и поставяме месото в плик за печене. 
  3. Към него добавяме маслото и бирата. Запечатваме плика и разбъркваме внимателно. 
  4. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 45-50 минути. 
  5. През това време овкусяваме ориза със сол на вкус и го разстилваме в подходящ съд или чиния. 
  6. Вече готовото месо изсипваме върху ориза и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK