Close search

Печено пилешко месо с бира и чесън

5.0
от общо 126 глас
Време: 70 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Печено пилешко месо с бира и чесън photo-credit Печено пилешко месо с бира и чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер и чесъна в месото. 
  2. Върху него поставяме пилешкото месо, добавяме зехтина и бирата.
  3. Завиваме го леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
  4. Сервираме веднага с гарнитура по желание. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK