Close search

Печено пилешко с ароматни билки

5.0
от общо 126 глас
Време: 80 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Печено пилешко с ароматни билки photo-credit Ароматно пилешко месо с билки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер, ригана, босилека, мащерката, магданоза и чесъна в парчетата месо. 
  2. Върху фолиото поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата. 
  3. Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути. 
  4. Изваждаме от фурната, разбъркваме и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK