Пиле Кацу

Продукти

  • 4 бр пилешки гърди
  • 1 яйце
  • 8 с.л. корнфлейкс
  • 3 скилидки чесън
  • 2 с.л. соев сос
  • 2 с.л. кетчуп
  • 2 с.л. мед или кафява захар
  • 2 с.л. къри паста

Време: 30
Ниво: лесно

Large pile katsu

Начин на приготвяне

1. Измиваме и подсушаваме пилешките гърди. Нарязваме ги на лентички и потапяме в разбитото яйце.

2. След това овалваме филетата в корнфлейкса.

3. Нареждаме филетата върху хартия за печене и печем до златисто на 200 градуса.

4. От останалите съставки правим сос като пресоваме чесъна и добавяме соевия сос, кетчуп, мед и къри пастата.

5. Сервираме със зелена салата.