Close search

Пиле по френски

5.0
от общо 126 глас
Време: 75 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Пиле по френски photo-credit Пиле по френски

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Маринатата се приготвя, като се смесят горчицата, соевият сос, чесънът на прах, зехтинът и сухата мащерка. Пилето се намазва с маринатата и се поставя в тавичка. 
  2. Лукът и морковите се нарязват на едро, посоляват се и се нареждат отстрани на пилето. 
  3. Виното се сипва, добавя се маслото и се оставя да се пече 60 минути в предварително загрята фурна на 200 ºС.

2 Коментара

  1. Todorova.nina
    Нина Тодорова / гл.редактор на Kulinaria.bg

    Здравейте, Вили,
    Благодаря Ви за сигнала, ще погледнем и оправим грешката!

  2. Small
    ViLi

    Мммм много добре изглежда!
    И аз искам да качвам рецепти ,но като натисна "добави рецепта" и всеки път ми излизат правилата..

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK