Close search

Пиле с ориз върху канапе от зелена салата

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пиле с ориз върху канапе от зелена салата photo-credit Пиле с ориз върху канапе от зелена салата

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме ориза добре. Нарязваме лука на ситно, пилешкото филе на жулиени. 
  2. Запържваме лука и пилето, до получаването на златист свят и задушаваме в бяло вино. 
  3. Прибавяме вече сварения ориз и овкусяваме със солта, белия пипер и кимиона, след което разбъркваме добре. 
  4. Сервираме върху канапе от накъсана зелена салата и поръсваме с къри.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK