Close search

Пиле "Жулиен"

5.0
от общо 128 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Пиле "Жулиен" photo-credit Вкусно пиле "Жулиен"

Продукти

100 г съдържат:

  • 220 калории
  • 8 г мазнини
  • 7 г протеини
  • 2 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на лентички. Пържим го до побеляване. 
  2. Прибавяме шунката, бекона, гъбите и киселите краставички, нарязани на лентички. 
  3. Подправяме със сол и черен пипер на вкус. 
  4. Изсипваме в тавичка, добавяме сметаната, топеното сирене, настъргваме кашкавала и запичаме, до зачервяване.
  5. Сервираме ястието топло, поръсено със ситно нарязан магданоз.

1 Коментар

  1. Small
    Анонимен

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK