Close search

Пилешка пържола от бут

4.4
от общо 132 гласа
Време: 25 мин. (3 ч. подготовка)
Ниво: професионално
Порции: 4

Пилешка пържола от бут photo-credit Сочни пилешки пържолки от бут

Продукти

100 г съдържат:

  • 159 калории
  • 2 г мазнини
  • 15 г протеини
  • 4 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Почистваме пилешките пържоли от бут от кожата, слагаме ги в найлоново пликче и ги "начукваме" леко.
  2. След това смесваме всички подправки в голям плик за печене, добавяме оцета, соевия сос и зехтина, слагаме пилешките пържоли и хубаво ги раздрусваме или ги объркваме с ръка, за да се овкусят равномерно.
  3. Изкарваме добре въздуха от плика, затваряме го и го оставяме в хладилник за около 3 часа. 
  4. След това изваждаме пилешките пържоли, отцеждаме ги добре и ги изпичаме в тава във фурната, на грил или барбекю.
  5. Сервираме с гарнитура от пържени картофки или салта по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK