Close search

Пилешка супа с фиде

2.8
от общо 130 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Пилешка супа с фиде photo-credit Пилешка супа с фиде

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В голяма тенджера слагате около 2 литра вода, добавяте пилешкото месо и сол на вкус. По време на варенето на пилето ще се образува пяна, която трябва да отстраните. 
  2. След като се свари пилето, извадете месото от бульона и го прецедете. 
  3. Нарязвате зеленчуците на малки кубчета. Към бульона добавете първо морковите и лука. След като поврят 5 минути добавете и нарязаните на дребно картофи, а след още 5 минути добавете и натрошеното фиде и варете до пълно сваряване на фидето и картофите. 
  4. Обезкостете свареното пилешко месо и го накъсайте на дребни парченца, които добавете към супата. 
  5. Накрая, след като свалите пилешката супа от котлона поръсете със ситно нарязан магданоз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност